Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
barol91 napisał(a):Ja powiem słowa pewnego forumowicza z tego forum (dokładnie to stasiowski),ma on VW T4 2.5TDI i kiedyś był podobny temat i sam mnie uświadomił że jeśli T4 to nie z 1.9D bo to za słaba jednostka do niego a minimum 2.4D bo to dopiero potrafi jakoś zebrać auto.
tak jak juz pisali to sie nie ma zbierac tylko jezdzic... wujek ma to auto do ciagniecia lawety jezdzi raz w tygodniu pod granice francuska i jakos daje rade sciagnac duze auto na lawecie tym 1,9Dbarol91 napisał(a):Ja powiem słowa pewnego forumowicza z tego forum (dokładnie to stasiowski),ma on VW T4 2.5TDI i kiedyś był podobny temat i sam mnie uświadomił że jeśli T4 to nie z 1.9D bo to za słaba jednostka do niego a minimum 2.4D bo to dopiero potrafi jakoś zebrać auto.
wujekk87 napisał(a):tak jak juz pisali to sie nie ma zbierac tylko jezdzic...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN