Autko nie dawno kupilem
![Smile :)]()
okazalo sie ze nie bylo filtra powietrza w ogle, wiec pojechalem do sklepu i go kupilem i zalozylem. I wlasnie od wtedy autko zaczyna po mocnym depnieciu sie dusic ale ale nie zawsze , czasem normalnie odejscie ma a czasem dusi się,przerywa przerywa i nagle juz sie zbiera normalnie(dodam jeszcze ze jak na 1.8 bardzo malo pali moze nie wiem ktos go podregulował odciął troche benzyny dal wiecej powietrza?dlatego filtra nie bylo sam juz nie wiem. Filtr paliwa, nie bylo wymieniany jak to koles mowil od ktorego kupywalem ze ze nie wie czy w ogle byl wymieniany.Nie wiem teraz sam czy dodanie filtra powietrza to spowodowalo.Moze dlatego go nie bylo? a moze i to filtr paliwa ale nie wiem gdzie on sie znajduje w tym moim volvusiu , moze cos zaradzicie
[ Dodano: Czw Maj 27, 2010 09:47 ]Napisze jeszcze ze jak normalnie , podczas normalnej jazdy nic nie przerywa trzeba dokladnie wcisnac pedal mocno. Autko kupilem od starszego kolesia moze faktycznie regulowal tu na oszczednosc hmm ...
[ Dodano: Sob Cze 05, 2010 11:59 ]Hm odświeżam temat , moze ktos jednak pomoze ?