11 Kwi 2013, 17:12
Ok, jeśli chciałbyś sprawdzić auto przed zakupem w serwisie (polecam bo w przypadku ewentualnych wad czy usterki, czy niezgodności auta z opisem możesz negocjować obniżenie ceny) ASO (AutoBoss w Chorzowie i Euro-Kas chyba też w Chorzowie) to koszt ok 500zł za przegląd i historię samochodu, możesz też zrobic to w nieautoryzowanym serwisie i tu polecam Volvoteam w Mikołowie. Panowie z Mikołowa to solidna firma, naprawy i przeglądy robią bardzo fachowo, polecam Ci ich też w razie późniejszych napraw, przeglądów i wszelkiej pomocy w Volvo. Ceny mają bardzo konkurencyjne.
Jest jeszcze Volvotech z Chorzowa ale ich polecam jeśli chodzi o elektronikę. Z mechaniki jeszcze swego czasu dobre opinie na forum zbierał Auto-Centrum w Radzionkowie, nie wiem jak jest teraz bo było jakieś zamieszanie.
Te firmy co podałem specjalizują się w Volvo i są polecane przez użytkowników tej marki na volvoforum.pl, ja również korzystałem z ASO AutoBoss w Chorzowie i Bielsku-B. praz zniezależnych Volvoteam i Volvotech.
Powodzenia i daj znać jak poszło.
p.s.
A jak już będziesz posiadaczem samochodu zacnej marki Volvo to zapraszam na stronę volvoforum.pl by bardziej zapoznać się z sekretami Twojego samochodu i może bedziesz chciał pochwalić się C30 na zlocie/spocie, w Katowicach są organizowane co tydzień w poniedziałek a ja zapraszam w drugi weekend maja do Ustronia na Równicę.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.