Niewiele ponad dwa tygodnie temu kupiłem Volvo c30 2010 rok. Wszystko super poza tym, że poprzedni właściciel przewoził coś długiego w samochodzie, uszkadzając przy tym podsufitkę, czego efektem jest nieduża dziura. Niezależnie jakiej wielkości jednak by to było, wizualnie razi w oczy. Pytanie nasuwa się więc, czy są firmy zajmujące się regeneracją tego typu usterek?
Zgadza się ale jak mamy trochę smykałki i wolnego czasu to możemy również sami to zrobić Nie jest to trudne zadanie, a wszystkie potrzebne rzeczy można kupić przez internet. Polecam zajrzeć do tego poradnika renowacja-naprawa-podsufitki-w-samochodzie-instrukcja-vt110579.htm który napisałem podczas pierwszej regeneracji podsufitki którą wykonałem samodzielnie.
Dla posiadaczy Outlandera pierwszej i drugiej generacji Polski oddział Mitsubishi opracował program umożliwiający zakup nowego modelu Mitsubishi Outlander 2013 w niezwykle korzystnych warunkach posiadaczom Outlandera poprzednich generacji. Lojalni klienci otrzymają bezpłatnie ...
Automatyczne światła drogowe Układ automatycznych świateł drogowych jest rozwiązaniem bardziej zaawansowanym i niezwykle praktycznym. Występuje w coraz większej liczbie nowych samochodów obok czujnika zmierzchu i zmniejsza zaangażowanie kierowcy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.