Volvo s40 Silnik: 1800 cm3 Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
Audi A4 Silnik: 1800 cm3 Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
Muszę wybierać coś po między tym, licząc do 10 - 11 tyś zł, szukam czegoś wygodnego, z dobrym wyposażeniem, możecie dawać jakieś inne propozycje Nie jeździłem ani 1 ani 2 samochodem, pod względami wizualnymi sa ok, silnika też Oczywiście turbo odpada, nie mam pojęcia jak sprawuje się te volvo, mam volvo xc90 z silniczkiem 4.4 i przyznam ze jest wygodne, ciche i zwinne mówią, że s40-ki są słabsze od tych nowszych volvo, czy to prawda ? Doradzajcie bo się pogubiłem xD
Luxury Sedans, Midsized - Audi A6 Czasopismo "Consumer Reports" ogłosiło Audi A6 najlepszym samochodem w kategorii luksusowych sedanów średniej wielkości - "Luxury Sedans, Midsized". Redakcja magazynu oceniała właściwości jezdne, jakość wnętrza, zużycie ...
Kierowco, nie bądź drogowym recydywistą Ryzykowne zachowania użytkowników dróg mają negatywny wpływ na bezpieczeństwo ruchu drogowego i powodują wypadki ze skutkiem śmiertelnym. Jednak wciąż się zdarzają, często świadomie popełniane wielokrotnie. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.