Trzeba sprawdzić jak tam siłowniki się mają. Może mają spękaną gumę i woda dostała się do środka przez co je unieruchomiła. Nie obejdzie się bez ściągniećia tapicerki z drzwi. W najgorszym przypadku siłowniki będą do wymiany, jest tez dobra wiadomość, nowe siłowniki elektryczne kosztuję ok 10 zł za sztukę. Mowa o zwykłych zamiennikach ale ja takich używam od co najmniej 7 lat i zero problemu. Sprawdź portale aukcyjne.
Polecane silniki TFSi 3 generacji EA888 - jak je rozpoznać? Witam mam zamiar kupić samochód z silnikiem 1.8-2.0 TFSi. Jak wyczytałem po różnych forach sliniki TFSi produkowane w latach 2007-2011 sa największą wtopa VW w ostatnich latach. Od 2011r wyszła 3 generacja ...
Nietrzeźwy poranek wśród kierowców Aż jeden na czterech kierowców prowadzi samochód rano, po zaledwie kilku godzinach snu poprzedzonych spożywaniem dużych ilości alkoholu. Większość osób nie zdaje sobie sprawy, że aby w pełni wytrzeźwieć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.