REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Wszystko zależy ile będziesz pokonywał km i czy to będzie w większości trasa czy też miasto itd. Frajda z jazdy zależy od tego co to znaczy dla ciebie? Dla jednego będzie to wysoka moc, a dla drugiego komfort jazdy itd.Vekaltor2 napisał(a):Diesel niby jest tańszy w trasie ale czy warto iść w diesla dla niższego spalania - w benzynie lepsza frajda z jazdy prawda?
A jeździłeś już automatem? Ja uważam że jazda z dobrą skrzynia automatyczną to dodatkowy plus dla komfortu jazdy w szczególności w mieścieVekaltor2 napisał(a):Kolejna kwestia jest czy iść w automat czy manual - jakoś nie jestem przekonany by iść w automat jakieś takie moje negatywne uprzedzenia.
Tego tak dokładnie nie sprawdzisz bo ale większość odnosi się do wyposażenia standardowego. No ni nie zawsze np. summum będzie równy innemu samochodowi z tym summum w szczególności jak będę to samochody pochodzące z różnych krajówVekaltor2 napisał(a):Byłbym usatysfakcjonowany gdyby ktoś mogl mi wyjaśnić czym się różnią poszczególne konfigurację modeli, r design, geatronic, summum, mommentum itd.