REKLAMA
Jestem nowy ale znajomy polecił mi Wasze forum do oceny tego auta ?
Co sądzicie ? Jakieś uwagi ? O co pytać ? Na co zwrócić uwagę ?
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/v ... GnE0M.html
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
motozakup napisał(a):Przegląd w ASO volvo jako wyznacznik czy dane auto warto kupić gratulacje poglądów o ile ten niezwykle poetycki przekaz dobrze zrozumiałem.
motozakup napisał(a):Pokazać ci specjalisto raporty z ASO w których salon stwierdza, że auto jest bezwypadkowe a w słupkach i progach szpachla ? Raport z ASO forda śląsk.
motozakup napisał(a):Pokazać ci specjalisto raporty z ASO
motozakup napisał(a):Wiesz jaka jest logika i sens sprawdzania ASO ? Oznaczyć jak najwięcej elementów do wymiany dać wysoki kosztorys aby klient nie kupił samochodu - to zdejmuje z nich odpowiedzialność.
motozakup napisał(a):Wiesz jak ASO sprawdza dokumenty w aucie ? Wcale.
motozakup napisał(a):Masz blade pojęcie i potwierdzasz to z każdą swoją wypowiedzią. Blady jesteś w temacie i tyle.
motozakup napisał(a):wiadomo wszystko zależy od człowieka bo to on sprawdza auto, a nie ASO.
motozakup napisał(a):Jak słyszę koszty przeglądu przedzakulowego np. w BMW koszt 1400 zł - 1700 zł to naprawdę można mieć oczekiwania
motozakup napisał(a):Ty nawet nie czytasz ze zrozumieniem. Czy ASO wycenia przegląd przedzakupowy na podstawie ceny pojazdu ? Co ma jedno do drugiego. Jakby mi ktoś sprawdził samochód za 1700 zł bez sprawdzenia progów słupków i elementów demontowanych to bym oszalał ze złości. Naprawdę zakończymy dyskusje bo twoje wypowiedzi nic nie wnoszą.
mike napisał(a):szybki, kolejny raz przywołuję Was do porządku. Dopiero wyczyściłem jeden temat z Waszych pstryczków, a tu kolejne. Polecą czasowe bany
motozakup napisał(a):wypowiedzią w której merytorycznie pomagam