REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
marcinsparco napisał(a):To nie jest z allegro ani gratki , byłem go obejrzeć, uwierzcie jest warty tej ceny. nie mam zdjęć.
marcinsparco napisał(a):@Dragus znasz się na volvach ?
robert7 napisał(a):A6 jest większe w środku i na tym kończy się jego lista zalet w stosunku do Volvo.
robert7 napisał(a):Fakt, że trochę poprawioną V6 po fl w Audi, ale i tak ten silnik jest słaby jak barszcz
jiGsaw napisał(a):Co do porównywania Audi z Volvo to może podsumuję to dość zgrabnie hehe. VW > Ford.
MordaS13 napisał(a):robert7 napisał(a):A6 jest większe w środku i na tym kończy się jego lista zalet w stosunku do Volvo.
No i tutaj się z tobą kolego nie zgodzę, bo oprócz wymiarów dochodzą jeszcze własności jezdne, wersje Quattro łoją Volvo jak chcą. Po za tym S60 to nie ta sama klasa co A6, Volvo jest we wszystkich testach zestawiane z Audi A4 i BMW serii 3.robert7 napisał(a):Fakt, że trochę poprawioną V6 po fl w Audi, ale i tak ten silnik jest słaby jak barszcz
Kolejny co słyszał z opowiadań.
robert7 napisał(a):jiGsaw napisał(a):Co do porównywania Audi z Volvo to może podsumuję to dość zgrabnie hehe. VW > Ford.
Ale jesteś tępy jak strzała.. Audi to Audi, a Volvo to Volvo. Pojęcia nie masz zielonego a się udzielasz.
marcinsparco napisał(a):Wiadomo że przy kupowaniu samochodu jakieś podniecenie jest, ale podchodzilem do tego tematu bardzo sceptycznie, mam jeszcze kilka ofert, tym razem z allegro, przecież po jednym obejrzeniu nie można kupić samochodu.
Moje propozycje: też 130 konne ;/ ale widać że zadbane nawet
1.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Co mówicie ?