Volvo S60

13 Gru 2009, 20:22

Czy ktoś testował, lub posiada takie auto może coś bliżej się o nim wypowiedzieć?
Planuje zakup diesla, który waszym zdaniem silnik byłby najlepszy? Mocny ale i w miarę ekonomiczny? Myślę nad rocznikami 2006-2008.
Ferox
Nowicjusz

Miejscowość: ----

14 Gru 2009, 11:52

D5 185 Km i 400 Nm był by najlepszy, poza tym poszukaj sobie na forum kilka wypowiedzi o tym aucie, jest tam tez kilka moich bo nie chce mi sie znowu pisac o wszystkim. Ale Volvo to dobry wybór :)
Suli
Nowicjusz

14 Gru 2009, 17:59

To bardzo dobry wybór, fajnie się nim jeździ, eleganckie, wygodne i ekonomiczne auto. Tak jak pisał poprzednik tylko ten silnik jak dla mnie.
Ostatnio edytowany przez astro007, 14 Gru 2009, 20:12, edytowano w sumie 1 raz
astro007
Aktywny

14 Gru 2009, 19:29

Dzięki. Może ktoś cos jeszcze napisze? Dla czego taki dobry i co on ma w sobie takiego szczególnego?
Ferox
Nowicjusz

14 Gru 2009, 20:11

idealne dla samotnej osoby jaki małej rodziny, przystosowane do długich tras, świetnie trzyma się drogi. Wszystko w tym samochodzie jest dobrze rozplanowane i znajduje się pod ręką.Z tyłu - faktycznie mało widać przez szybę. Bardzo przyzwoite spalanie tego wozu. raczej samochód mało awaryjny. Jedyną wada tego samochodu jak dla mnie jest duży promień skrętu.
Starczy konkretów??
astro007
Aktywny

16 Gru 2009, 20:16

:). Dzięki
Ferox
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Pięć zasad kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz?
    Wokół prawidłowego stosowania sprzęgła narosło kilka mitów, które są popularne wśród wielu kierowców. Podpowiadamy oraz wyjaśniamy, kiedy i w jaki sposób używać pedału sprzęgła. Zwalniając, ...