Volvo V40 (1996) - Zakup nowego radia.

12 Mar 2010, 16:57

Witam, chce zmienić radio w moim v40 (96), bo dość kłopotliwe jest ciągłe używanie transmitera jeżeli chcę podłączyć mp3. Także chce kupić nowe radio pod fabryczne głośniki. Pieniądze jakie mogę przeznaczyć to max. 400zł. Głównie rozglądałem się za modelami marki Clarion (m.in. CZ-209EG). Ale ostatnio znalazłem radio mniej znanej firmy Peying PY-6128D , podobami sie to, że można odtwarzać muzyke z płyt DVD. Interesuje mnie radio dobre jakościowo posiadające wejscie USB i AUX . Ale chciałbym żebyście mi doradzili co warto kupić, może ktoś miał okazję przetestować albo polecić inne radio. Pozdrawiam!
sprinter89
Nowicjusz

Zdjęcia: 1
Miejscowość: Szczytno

17 Mar 2010, 15:59

A nie lepiej kupić kasetę adapter ( patrz allegro albo w jakimś sklepie rtv-agd ) i podpiąć pod tabelek mp3 ? jaki transmiter masz na myśli ?
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo.
faldurf
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warsaw

17 Mar 2010, 23:47

Chce zmienić radio, bo ani transmiter fm ani adapter kasetowy mnie nie już nie zadowala.
sprinter89
Nowicjusz

Zdjęcia: 1
Miejscowość: Szczytno

18 Mar 2010, 08:17

Kup sobie "markowe"(JVC SONY PIONEER) na mp3 i po problemie ZA 400 zl juz kupisz "fajne" i wierz mi nie bedzie problemow Jak szukasz to kup sobie "PIEKNE LADNE " chinskie
elektron1234

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

FIAT 500 L - auto zbudowane z myślą o rodzinie
    FIAT 500 L - stylistycznie włoska nowość nawiązuje do miejskiej, kultowej 500-setki, jest autem zbudowanym z myślą o rodzinie. Będzie go można podziwiać podczas targów MOTOR SHOW 2013 w Poznaniu. Większością wymiarów ...
    Jak zachować się na skrzyżowaniu równorzędnym?
    Skrzyżowania równorzędne to we współczesnych miastach niezbyt częsty widok, dlatego wielu kierowców nie potrafi się właściwie zachować w takim miejscu. Podstawą jest przestrzeganie zasady prawej ręki. ...