Co sądzicie o tym samochodzie?
Na czym mi zależy:
- Wyposażenie na dobrym poziomie
- Biała Tapicerka (najlepiej nienaganny wygląd w środku i z zewnątrz)
- Coś czym pojadę w mieszanym cyklu trochę a nie będę musiał co 500-600km na stacje paliw wjeżdżać.
- Grzane dupy ,ale to wszędzie prawie jest
- Depniecie +160km
- Zależy mi na nie wygórowanych kosztach eksploatacyjnych.
- No i odgłos 5-cylindrów ,ale no własnie (D3) Bo to o tyle ciekawe ,że auto ma 5-cylindrow w 150 konnym silniku, i tak na prawdę można by było za niższą cene kupić i chipa zrobić do tych 180. Też widziałem ,że nie jest dosyć oszczędny. Ale tutaj więcej osób poleca w volvo benzyniaki, ale gdzie ja w 320l
![Smutny :(]()
Zmieszcze butle z gazem, nawet tą 25-30l litrową, która w trasie wystarczy na może 150-200km max.
- Z manualem raczej bo trzeba się pouczyć jeszcze, mam dopiero 3 lata prawko i poprzednie auto to była honda civic VI ojca w manualu 150km i było ok ,ale brakowało komfortu... ale może ktoś zaproponuję automat.. nie wiem
![Wink ;)]()
- No i miejsca żeby nie było jakoś mało, ale żeby też auto nie miało tych prawie 5m bo gdzie ja to w mieście zaparkuje.
- Weekendy przeważnie trasy ok. 270km, reszta to jazda w mieście (dziennie ok. 25km Warszawka).
I przymierzam się również do innych dwóch aut.. A3 limousine z 2013 i S60 II, więc może coś innego da radę wykombinowac. Na pewno niepopularnych marek nie mam zamiaru kupować (patrz. Renault np.)