Volvo V60 wasze opinie

02 Kwi 2019, 12:20

Od dłuższego czasu szukam auta dla siebie i rodziny 2 plus 1. Zwróciłem uwagę na Volvo v60 nie za duże nie za male. Jeździłem 2.0 i 1.6 oba spełniają moje oczekiwania. W oko wpadło mi to auto
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co sądzicie ?
Lukasz76
Nowicjusz

15 Kwi 2019, 21:16

Cześć,
Jeżdżę V50 i odkąd pojawiło się dziecko w naszej rodzinie auto jest na styk, tzn. wchodzimy my a do bagażnika wózek gondola i nic poza tym. W V60 jest jeszcze mniej miejsca, jeśli masz już dziecko wyrośnięte z wózka to V60 będzie ok. Silniki diesla które są godne polecenia to każdy 2.0 a w szczególności 5 cylindrowe 2.0 lub 2.4.
1.6 jest w miarę ok jeśli chodzi o spalanie ale częściej będziesz u mechanika z nim i osprzętem.
W jakim budżecie szukasz auta?
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nooteboom Trailers - innowacje w DNA
    Uczestniczyliśmy w dniach otwartych zorganizowanych przez Nooteboom Trailers – holenderskiego producenta naczep specjalistycznych wykorzystywanych w transporcie nienormatywnym. W 2016 r. rodzinna od pokoleń firma Nooteboom ...