Witam,
zauważyłem, że w oleju silnikowym, w moim Volvo XC60, pojawił się olej napędowy. Nie mam pojęcia jak długo trwa taka sytuacja. Jakie mogą być tego skutki? Jestem ciekaw czy kiedykolwiek, ktoś miał podobną historię. Zanim udam się do dealera chce przygotować się by mieć kontrargumenty na to co mi powiedzą.
Jeśli to autko jest z PDF-em czyli z filtrem cząstek stałych,to po prostu jak najszybciej wymień olej.Objaw taki nie oznacza usterki,zatrzesz silnik Poczytaj o PDF-ach,czego nie lubią.
Sportowe Volvo V40 R-Design Volvo do swojej oferty wprowadziło sportową wersję, prestiżowego, pięciomiejscowego hatchbacka Volvo V40 R-Design. Auto jest dostępne w salonach z trzema silnikami wysokoprężnymi oraz trzema wersjami benzynowi. Cena modelu ...
Generacje silnika 1.8 TSI - którą wersję wybrać i jak odróżnić? Silniki 1.8 TSI miały problemy z nadmiernym spalaniem oleju chodzi tu o zbyt szybie zużycie pierścieni (uznano to za wadę). Wszystkie odmiany silnika 1.8 TSI pochodzą z rodziny jednostek oznaczonych EA888. Z tej samej rodziny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.