Te światła niepotrzebnie robiłeś. Psują całość. Z tyłu nie jest pociągnięty błotnik za kołem. W przedniej szybie na dole są jakieś trójkątne wżery nie wiem co to jest czy to tak miało być. Ogólnie gdyby nie było tych świateł to nawet nie jest źle .
Poprawiona wedle zyczenia A te trojkaciki na szybie to ulotki wlozone za wycieraczke wiec tak mialo byc:) Ogulnie gdybym zrobil tlo na jakims zlocie bylo by fajnie ale jakos nie lubie sie bawic z tlam, najgorzej z cieniami.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Lamborghini Miura P400 Roadster Miura Roadster to kolejny rarytas w świecie sportowych kabrioletów. Włosi nigdy nie wprowadzili do produkcji wariantu cabrio swojej ikony – uznawanej przez niektórych za pierwszy supersamochód w ...
Moze i wygladala by lepiej ale bawilem sie z tym i za nic nie chciala mi wyjsc ladnie ta maska wiec wkoncu ja odpusilem a teraz nie moge znalesc tej foty z ktorej bralem silnik jakbys mial czas i checi to mozesz sie pobawic z ta maska i ja tam wkleic
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.