Witam Wszystkich (Honda)

07 Sty 2010, 14:27

Witam

Na wstepie chcialbym sie przywitac. Jestem nowy na Waszym forum , opowiem szybko swoja historie. Kilka lat temu bawilem sie w VT niestety forum na ktorym bylem upadlo. Teraz szukam nowych znajomych ktorzy zajmuja sie tym co lubie , mialem sporo prac na laptopie ktorego mi ukradziono i wszystko przepadlo. Mialem kilka lat przerwy od VT i ucze sie na nowo bo wiekszosci zapomnialem. Mam nadzieje ze bedzie Nam sie dobrze wspolpracowalo o to moja pierwsza praca po przerwie.

przed

[link wygasł]

po

[link wygasł]

Piszcie co sadzicie o tej hondzie. Pozdrawiam
LORD
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów

07 Sty 2010, 16:04

Trochę za mało zmian dokonałeś ale tak to ładnie :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

07 Sty 2010, 16:27

Mam tez wersje z naklejka na boku i carbonowa maska (maska do poprawek ) a co jeszcze bys tu dodal ? bo czuje pewien nie dosyt od jakiegos dluzszego czasu ale nic mi nie przychodzi do glowy zwiazanego z tym autem . Jak masz jakies pomysly to dawaj.
LORD
Nowicjusz

07 Sty 2010, 16:59

samurajsj700 napisał(a):Trochę za mało zmian dokonałeś ale tak to ładnie :wink:

To samo miałem na myśli. Ogólnie nie jest źle. Na początku moje prace też tak wyglądały :lol: Lepiej mniej zrobić ale dobrze. Mógłbyś dodać jakiś delikatny spoiler i lekkie brewki. Ewentualnie coś pokombinować ze światłami i wlotami .
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

07 Sty 2010, 17:16

Z wlotami bedzie ciezko bo nigdy ich nie robilem i nie mam o nich pojecia. Znacie jakies dobre tutoriale? Bo szukalem w necie ale wiekszosc nie dziala a ja potrzebuje czegosc dzialajacego i dobrego. Bede wdzieczny za wszystkie linki
LORD
Nowicjusz

07 Sty 2010, 17:38

Ostatnio edytowany przez norpaw, 07 Sty 2010, 22:25, edytowano w sumie 1 raz
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sobota w terenie
    Jako ze ostatnio brak mi na wszystko czasu to gdy wczoraj zadzwonil kumpel spytac czy mam chwile zeby dzis rano wyskoczysc w teren nie zastanawialem sie ani chwili. Do tego jechalismy doslownie "za rog" zdjęcia w galerii ...

08 Sty 2010, 19:17

Tutki fajne juz zaczynam cos dzialac ale strasznie malo ludzi tutaj interesujacymi sie vt przez dwa dni napisalo tylko dwie osoby.
LORD
Nowicjusz

08 Sty 2010, 19:19

Rozumiem że w photoshopie działasz ??
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

08 Sty 2010, 19:29

LORD napisał(a):Tutki fajne juz zaczynam cos dzialac ale strasznie malo ludzi tutaj interesujacymi sie vt przez dwa dni napisalo tylko dwie osoby.

Nom niestety to prawda :neutral:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

08 Sty 2010, 19:48

Tak norpaw w Photoshopie robie jak narazie ta honde i opla. Mam nadzieje ze zacznie sie cos dziac:) a nad czym Wy pracujecie? Moze wrzucicie cos nowego
LORD
Nowicjusz

08 Sty 2010, 19:50

Ja bawie się w Photoshopie teraz mam mało czasu więc mało działam.W albumie i w tematach moich w VT dziale znajdziesz moje prace :grin:

[ Dodano: Pią Sty 08, 2010 19:52 ]
[link wygasł]

myślę że moja jedna z lepszych :lol:
Na fotosiku też masz wszystkie moje prace od pierwszych do najnowszych
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

08 Sty 2010, 19:54

Nice :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

08 Sty 2010, 20:05

Pomysl bardzo fajny ale wykonanie moim zdaniem nie do konca najlepsze :P Przede wszystkim felgi wogule tu nie pasuja a tylna strasznie sie rozmazala to moglbys zmienic w nim i kolor maski mimo ze to wewnetrzna jej strona, mogla byc bardziej czerwona . Silnik plask. Ta pracka bez zniszczen jest wsumie slaba bo nie wiele w niej zrobiles:P Jak chcesz zdiecie wozwalnego auta to zrobie zdiecie swojej sierry ktora jest z rozwalonym przodem :P
A co do volkswagena to wszystko ladnie tylko jak obnizales zapomniales chyba ta gore zrobic tzn budynek i niebo :) Znalazlem swoje subaru ktore robilem na szybkosci zaraz je tuta wrzuce:)
LORD
Nowicjusz