witam mam lekki problem wsumie jeszcze nie mam ale zaczyna sie cos dziac dziwna praca automatycznej skrzyni beigow zaczol dzownie przerzucac biegi wczesnije wszystko plywalo teraz zaczol szarpac a jak auto stoi pod kat np jakas gorka to ciezko wchodzi wsteczny najprawdopodobniej brakuje oleju gdzie mozna sprawdzic ilosc lub gdzie dolac jestem calkowitym swierzakiem w motoryzacji pomoze ktos ?????
Ostatnio edytowany przez FIGHTER, 29 Maj 2010, 17:20, edytowano w sumie 1 raz
Szczerze - lepiej pojechać do mechanika, pinieważ nie jest to takie proste i trzeba wiedzieć jak ten olej sprawdzić i ewentualnie dolać. Nie jest to tak, że odkręcasz śrubkę i wlewasz olej, tak jak w zwykłych skrzyniach. Potrzebny jest też do tego VAG.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
BMW i8 hybrid - 4,4 sek., 326 KM To czteromiejscowe coupe zwraca na siebie uwagę unikalnym stylem, który - pomimo iż prototyp pokazano w 2009 roku – ani trochę się nie zestarzał. Niezmiennie przyciąga spojrzenia odważnie nakreślonymi, fantazyjnymi, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.