VW Bora - 1.9 TDI - Osielsko

19 Sie 2015, 19:11

Cześć wszystkim!
Od pewnego czasu poszukuję VW Bory. Moje kryteria to diesel min. 110 KM, czarny lub szary. To tyle, albo aż tyle :) O dziwo ciężko utrafić takie auto. Ostatnio znalazłem wymarzony samochód jednak zapaliła mi się lampka ostrzegawcza.
Otóż znalazłem ten oto egzemplarz: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Szare, 1.9 TDI, 115 KM, zadbany, świetne alufelgi.
Jednak to co mnie zaniepokoiło to nadzwyczaj niska cena. Porównując go z innymi autami tego typu na wszystkich portalach aukcyjnych jest nadzwyczaj tani. Chętnie pojechałbym z kimś go sprawdzić gdyby nie fakt, że auto jest jakieś 4-5 godzin drogi ode mnie i nie uśmiecha mi się jechać taki kawał żeby dowiedzieć się, że coś jest nie tak :)
Teoretycznie wszystko wygląda ok, jest VIN, auto widocznie niedawno sprowadzone skoro ma dopiero miesięczne ubezpieczenie, więc chyba nie zdążyli go zrobić :) Nie znam się zbytnio na autach więc ciężko mi to ocenić. Będę wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi.
almond
Obserwowany

Auto: Bora - niedługo
Paliwo: Diesel

20 Sie 2015, 14:20

Dzwoniłeś czy oferta nadal aktualna ?

VIN podany w książce - weryfikowałeś przebieg ? Pomyśl ile auto musiało kosztować we Francji skoro opłacało się go jeszcze sprowadzać taki ,,kawał,, drogi.

W razie potrzeby służymy pomocą - możemy zrobić przegląd tego auta z Tobą lub zdalnie - dostaniesz raport i zdjęcia z oględzin.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam