VW Eos Problem ze składaniem dachu.

03 Lip 2020, 17:55

Witam, moim głównym problemem jest składanie dachu i otwieranie klapki wlewu paliwa. Kilka dni temu podłączyłem vcds pod auto w celu ustawienia otwierania szyb z pilota ponieważ nie miałem tego zaprogramowanego i niestety coś namieszałem przy okazji . Obecnie klapa bagażnika nie reaguje na otwieranie z przycisku pilota i przycisku wewnątrz natomiast przycisk od klapki paliwa otwiera klapę bagażnika .Przy próbie rozłożenia dachu procedura jest dobra szyby idą w dół szyber dach się otwiera ale klapa jest zablokowana. Teraz takie moje pytanie czy jest mi ktoś w stanie pomóc w rozwiązaniu tego problemu.Pozdrawiam Maniek
ManiekManiek
Obserwowany

• 06 Lip 2020, 14:39

Jak na moje oko to namieszałeś coś w kodowaniu. Przywróć poprzednie kodowanie bo pewnie masz zapisane i zobacz czy dalej będzie problem z zamkiem.
    Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
      Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
      Jak bardzo szybkie mogą być minivany?
      Minivan to z założenia rodzinny samochód, który ma za zadnie przewieźć rodzinę, psa i całkiem pokaźny bagaż z punkt A do punktu B. Takie samochody nie budzą emocji wśród miłośników sportowej jazdy ...