VW Eos Problem ze składaniem dachu.

03 Lip 2020, 16:55

Witam, moim głównym problemem jest składanie dachu i otwieranie klapki wlewu paliwa. Kilka dni temu podłączyłem vcds pod auto w celu ustawienia otwierania szyb z pilota ponieważ nie miałem tego zaprogramowanego i niestety coś namieszałem przy okazji . Obecnie klapa bagażnika nie reaguje na otwieranie z przycisku pilota i przycisku wewnątrz natomiast przycisk od klapki paliwa otwiera klapę bagażnika .Przy próbie rozłożenia dachu procedura jest dobra szyby idą w dół szyber dach się otwiera ale klapa jest zablokowana. Teraz takie moje pytanie czy jest mi ktoś w stanie pomóc w rozwiązaniu tego problemu.Pozdrawiam Maniek
ManiekManiek
Obserwowany

• 06 Lip 2020, 13:39

Jak na moje oko to namieszałeś coś w kodowaniu. Przywróć poprzednie kodowanie bo pewnie masz zapisane i zobacz czy dalej będzie problem z zamkiem.
    Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa Kia Carens otrzymała 5 gwiazdek EuroNCAP
      Nowa Kia Carens otrzymała 5 gwiazdek w testach zderzeniowych EuroNCAP - wiodącej europejskiej organizacji oceniającej najważniejsze aspekty bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Kia Carens jest jednym z dwóch tylko modeli ...
      Jaki jest najlepszy samochód na dojazdy do pracy?
      Jak dotrzeć z punktu A do punktu B zużywając jak najmniej paliwa i podróżując możliwie jak najwygodniej? TotalCarScore.com sugeruje skorzystanie ze stuprocentowo elektrycznego Nissana LEAF, który niedawno został ...