Nie podpięty kabel przy bezpiecznikach w Audi A3

05 Lip 2020, 19:22

Mam problem bo w moim audi a3 8p 2.0tdi przy bezpiecznikach wisi kabel widoczny na zdjęciu i nie wiem odczego on jest i czy się odpiął czy ona ma być odpięty. Proszę tych co mają taki sam model audi i może wiedza od czego albo mogą sprawdzić czy u nich tez jest odpiety i tych co nie maja takiej audi a może wiedzą do czego ten kabel.

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

radek030201
Nowicjusz

• 06 Lip 2020, 11:43

Czasem są takie wolne wtyczki przy bezpiecznikach. Często zależy to od wyposażenia czy jest ona podpięta czy też nie. Jeżeli wszystko Ci działa to myślę, że nie masz czym się przejmować.

Zerknij jeszcze na puste miejsca od bezpieczników czy tam są wszystkie od modułów które posiadasz w samochodzie.
    Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

06 Lip 2020, 14:40

Dzięki za podpowiedź. Może ktoś jeszcze się wypowie najlepiej ten kto ma taki sam samochód i by mógł u siebie sprawdzić.
    radek030201
    Nowicjusz

06 Lip 2020, 19:20

Zagadka rozwiązana. Pogrzebałem trochę i znalazłem, to był kabel od jakiegoś czujnika czy cos w klimatyzacji. Dozucam zdjęcia.
    radek030201
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

V-ósemki w planach Lexusa. Jest nowy patent
      Lexus słynie z cenionych silników V8. Japończycy podkreślają też, że – mimo mody na zelektryfikowane napędy i systemy automatyzujące jazdę – zamierzają nadal produkować samochody dla wymagających entuzjastów ...