Witam
Otóż mam problem dziś jak jechałem golfem to nagle stracił moc tak jak by się przydusił i jak się zatrzymałem to już nie odpalił a z pod silnika zaczął kapać olej. Wiecie co może być przyczyną ?? proszę o pomoc bo kompletnie nie mam pojęcia dlaczego tak nagle to się stało i nie wiem od czego mam się zabrać
W tej sytuacji sugeruję, to na pewno, nie męczyć silnika zapalaniem skoro nie wiemy czy już się nie zatarł. Zgodzę się z tym że mogło wydmuchac uszczelkę.
wsiadając do samochodu włącz silnik i nie zapomnij włączyć myślenia ...
SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach Euro NCAP Nowa SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach zderzeniowych Euro NCAP. "Bezpieczeństwo jest dla marki ŠKODA priorytetem. Odzwierciedleniem tego jest nasz najnowszy model. Naszym celem było stworzenie samochodu, ...
Nowa Toyota RAV4 i zmodernizowany mini van Verso W dniach 9-10 podczas marcowej premiery, Toyota zaprezentuje w swoich polskich salonach dwie nowości. Model RAV4 czwartej generacji jest jednym z najbardziej oczekiwanych debiutów motoryzacyjnych na polskim rynku. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.