Nic nie poleci i nie ma prawa tam być żadnego oleju bo jest tam sprzęgło i łożysko oporowe- jak sobie wyobrażasz olej na tarczy sprzęgla-napewno byś nie ujechał. A po co chcesz wymieniać wysprzęglik? Łożysko się odzywa?
dzisiaj podczas jazdy coś mi strzeliło w sprzęgle, nie jest to linka bo ona jest cała, coś sie stalo z dzwignia wyłączania, bo gdy nią ruszam skrzynia w ogole nie reaguje
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Volvo S60 Polestar Concept to najszybsze koncepcyjne Volvo Najszybszy samochód koncepcyjny w historii Volvo to "Volvo S60 Polestar Concept" które wyposażono we wzmocniony rzędowy sześciocylindrowy silnik T6 napędzający cztery koła za pośrednictwem układu Haldex. Ten ...
Skoro olej poszedł to nie trzyma jakiś pierścień uszczelniający prawdopodobnie od strony skrzyni i to może być twoja usterka,że jest brak reakcji sprzęgła bo dostał się na nie olej i się ślizga. A skrzynie to normalne że trzeba wyciągnąć-nie wiedziałeś o tym-ja też nic nie mówiłem bo myślałem,że o tym wiesz- a jak inaczej chciałbyś dostać się do łożyska i sprzęgła tylko przez jej wyjęcie.
to jest czesc ktora chciałem sciagnac, i chcialbym zaznaczyc ze jest w niej sruba do spuszczania oleju, takze chyba nie o tej samej skrzyni biegow mowimy;) zapomnialem jeszcze dodac, ze jest to skrzynia biegow z seata ibizy prawdopodobnie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.