Ostatnimi czasy z nawiewu na nogi wypływa jakaś substancja (woda z czymś tłustym) i nie mogę dojść do tego co to jest i z jakiej przyczyny się tak dzieje. Znajomy mówił mi żebym sprawdził czy nie jest to przypadkiem słodkie. Okazało się że ma słodki posmak ale do teraz nie wiem co miał na myśli przez to że tak może być, a kontaktu niestety z nim nie mam. Proszę o pomoc. Może ktoś spotkał się z czymś takim albo wie jakie jest rozwiązanie tego problemu.
Z góry bardzo dziękuję.
kamilszczak01 napisał(a):kolego a od kiedy to plyn chlodniczy jest slodki sprobuj posmakowac
kolego posmakuj sobie to przec co ten plyn przelecial zanim wylal sie na nogi smaki moze miec różne, nawet truskawkowy wogóle bym nie wiązał smaku z wyciekiem, chyba ze wylaleś cole do nawiewu sprawdź nagrzewnice czy nie cieknie, wiem to rozebranie połowy deski ale jak nie macie innego pomysłu....
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Auta do driftu za rozsądne pieniądze – które wybrać? Z czasem czy innymi kierowcami możemy ścigać się praktycznie każdym samochodem. Ale kiedy chodzi o drift, to bez napędu na tył i odpowiedniej mocy nawet nie ma co stawać na torze. Popularność jazdy bokiem w Polsce stale rośnie, ...
No właśnie dzisiaj się dobrałem do auta i zacząłem je rozbierać. Postępowałem zgodnie z jakąś tam instrukcją i szło to w miarę gładko. niestety nie umiem ściągnąć już samej obudowy od nagrzewnicy oraz nie umiem znaleźć śrub trzymających ją od strony silnika. Połączyłem narazie te 2 przewody z silnika i autko śmiga i się "nie pluje" no ale ogrzewania jak kolega wspomniał nie ma...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.