Twierdzę, a właściwie rzecz nazywając stwierdzam fakt, że polonezy z silnikami diesla (1.9) nie miały obrotomierza

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Miałem czy nie to bez znaczeniastasiowski121 napisał(a):Kolega krikus widzę że z golfami miał niewiele do czynienia.
Taak? a mam ci znaleźć przykładowe egzemplarze i udowodnić że nie?stasiowski121 napisał(a):Co do golfów to seryjnie miały wszystkie skrzynię pięciobiegową
stasiowski121 napisał(a):że polonezy z silnikami diesla (1.9) nie miały obrotomierza
krikus napisał(a):Miałem czy nie to bez znaczeniastasiowski121 napisał(a):Kolega krikus widzę że z golfami miał niewiele do czynienia.Nic nie jest wieczne, wszystko ma swoje granice wytrzymałości, trwałości. Czy to pełnoletni Vw Golf czy inna marka np Ford, Opel etc. to już na dzień dzisiejszy staroć, wysłużony relikt minionej epoki motoryzacyjnej.
Taak? a mam ci znaleźć przykładowe egzemplarze i udowodnić że nie?stasiowski121 napisał(a):Co do golfów to seryjnie miały wszystkie skrzynię pięciobiegową
Eee nie przesadzaj, znaczek na masce nic nie znaczy. O wyglądzie decyduje to jak auto było eksploatowane. Widzę ze jesteś zagorzałym fanatykiem VW. Pewnie jeżdżąc starą T4 myślisz ze ktoś kiedyś da ci krocie pieniędzy za niego bo to VW?stasiowski121 napisał(a):tylko jak będzie wyglądał Ford czy Opel z tych samych lat co przykładowo Golf II albo Audi 80 B3?
krikus napisał(a):Który to masz rocznik tej T4 ?
stasiowski121 napisał(a): tylko jak będzie wyglądał Ford czy Opel z tych samych lat co przykładowo Golf II albo Audi 80 B3
stasiowski121 napisał(a):A diesle poloneza nie miały
stasiowski121 napisał(a):Daj se już siana. Nie będę odpowiadać na Twoje pytania bo widzę, że o motoryzacji masz niewiele do powiedzenia bo pokazałeś już że niewiele wiesz nawet o Golfie III którego w Polsce można spotkać na każdej ulicy w kilku sztukach. A Porównując najtańszego znalezionego T4 z najdroższym znalezionym Focusie na allegro możesz sobie z góry darować.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN