Passat B5 FL

14 Maj 2010, 10:50

Witam
Znajomy sprzedaje Passata B5 FL rok 2001. 1.9 TDI 130 KM, automatyczna skrzynia biegów, klimatronic, tempomat itp itd. Auto ma przejechane 230 tyś ! i wiem, że jest to 100% oryginalny przebieg. Chce za niego 22 tyś. Czy to dużo/mało za niego ? myślicie, że opłaca się go brać? Dodaje komplet opon na zimę ze stalowymi felgami, samochód był cały czas serwisowany w ASO. Wszystko z samochodem jest OK, bo to nasz dobry znajomy. Co o tym myślicie ?
melgadis
Nowicjusz

Miejscowość: Jastrzębie Zdrój

14 Maj 2010, 11:12

Jeśli wszystko to co piszesz jest prawdą to ja bym się nie zastanawiał :) Tylko sprawdź go na stacji obsługi najpierw bo może jest coś o czym sam właściciel nie wie, a wydać 30 zł to nie majątek. Przebieg doskonały, ja miałem w swoim 04 rok ponad 450tys i nic się nie działo, aż szkoda było mi się go pozbywać.
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

14 Maj 2010, 11:22

Do mnie osobiście nie przemawia skrzynia automat ale jeśli Tobie nie przeszkadza to tak jak pisze Kierunkowskaz nie ma sie co zastanawiać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Maj 2010, 12:32

Skrzynia to kwestia upodobań. Ja miałem z manualną, ale teraz się już przekonałem do automatu i nie kupię nigdy manualnej :)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    DS E-TENSE FE 19 - bolid Formuły E nowej generacji
    Bolid Formuły E nowej generacji został zaprezentowany na torze. DS E-TENSE FE 19 ma za sobą pierwsze kilometry, które pokonał w pobliżu siedziby DS Performance w Wersalu. Próba nie była ścisłym testem – ...