ja mam VW golfa IV 99r. 1.6 sr, gaz sekwencja, przejechałem na gazie 80 tys. km i wszystko działa, robię regularne przeglądy, na dniach poszedł mi reduktor...ze starości puściła uszczelka. wymieniłem i śmigam dalej. zbiornik mam w kole i rzeczywiście zajmuje dużo miejsca ale jak zrobię duże zakupy w markecie to i tak wszystko mieści się do bagażnika. Na wakacje w 5 osób + bagaże (wszyscy się jakoś zmieścili
![Smile :)]()
) to niestety już nie miał siły (przy wyprzedzaniu).
Założenie kosztowało mnie kilka ładnych lat temu 4500 zł. Teraz dobra instalacja to 2200-2500 zł. Pytałem kilka dni temu.
Ogólnie mogę spokojnie polecić VW Golfa do zagazowania. Spalanie w mieście to 10-11 litrów - mam ciężką nogę, trasa to około 7-8 litrów przy jeździe 110 km/h, przy 160 spala jak w mieście. Ogólnie jestem zadowolony i myślę, iż zagazowanie golfa było naprawdę dobrym pomysłem.
W okolicach Warszawy mogę dać adres warsztatu, który zakłada instalacje już kilka ładnych lat do dnia dzisiejszego i codziennie jest kolejka. Widziałem instalacje, które tam zakładali nawet w Audi A8...
Przegląd, ewentualnie podłączenie pod komputer, jeden telefon i następnego dnia zawsze gdzieś wcisną.