Witam mam problem i proszę o rade!Mój silnik ma straszne drgania które są odczuwalne na całym samochodzie bez względu czy jest zimny czy rozgrzany!na pewno nie są to poduszki pod silnikiem bo były nowe i problem nie ustąpił!!Poradźcie coś gdzie uderzyć?
jelen82 napisał(a):a przyczyną może być koło pasowe paska mikro?
Raczej nie - tu tylko są winne poduszki silnika (które wymieniłeś) i poduszki skrzyni biegów ponieważ jest ona połaczona na stałe z silnikiem.
Sprawdź przy skrzyni.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Czy opłaca się kupować opony używane? Zakup opon z drugiej ręki to tylko pozorna oszczędność. Kupowanie używanych opon i jazda na nich to najgorszy sposób na szukanie oszczędności przez kierowców. Jazda na używkach to za duże ryzyko. Kupujący nic ...
ja wymieniłem wszystkie 3 poduszki mimo że stare były dobre bawiłem sie pompa zmnijszałem i zwiększałem zapłon i nic ni epomogło ma może ktoś jeszcze jakieś pomysły ??
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.