Nie no to się już musi skończyć. Coraz bardziej myśle że piotrauto to zwykły troll który zakłada głupie tematy, a potem ma radoche(naprawde nie wiem z czego), że myślimy że jest on głupi czy co...
Ma on przecież passata (z jakże podkreślanym) wolnossącą benzyne- do której założył gaz- przejeżdżając ok.2,5k km miesięcznie. Ale kurde napisał w innym poście, że:
ostatnio zakupiłem volvo s40 mam następujące problemy:
No i oczywiście temat o tym czy S40 to odpowiednik Audi A4
Inne "kfiatki"
1)
kodeks nie mówi ze wyprzedzac mozna tylko jeden pojazd a wyprzedzanie 2 naraz to wyprzedzanie na trzeciego?
2)
wiec podgrzewanie lusterek i szyby nie włacza sie tylko zimą podczas mrozu?
3) Bardzo ważna kwestia:
ile spala autokar turystyczny?
4)
witam prosiłbym bardzo tych którzy maja mozliwość bo mają kompa, z tunerem i kanał tvn turbo o nagrywanie programów i zamieszczanie ich na rapidzie do ściągania
5)
I teraz coś takiego:
W temacie:
https://www.forumsamochodowe.pl/viewtopi ... ht=#101063 ( o phaetonie)
Najpierw napisał:
lepsze od tego będzie audi a8 d3 4,0TDI
Gdy kilka osób napisało, ze dieselek będzie dobry do phaetona to:
nie słuchaj ich klekota do limuzyny nie pasuje!
kup benzyne np 4,7 , albo 4,2 i na gaz przerób
na sekwencję! jazda duzo tańsza niz diesel a komfort i osiągi nieporwónywalne oraz brak klekotu diesla
a poza tym zawsez auta benzyny są tańsze od diesli
Więc kurde jak w końcu?!
6)
2. 150km/h gdzie ty tyle jezdzisz i jeszcze wyprzadzasz?
Jak już tak szybko jeździmy to wyprzedzać nie możemy- albo szybka jazda albo wyprzedzanie
![Razz :P]()
7)
to jak jade jednostajnie to ile najlepiej miec obrotów 1500 czy 2000
Jak by napisał 1500 a 3000 obrotów to moznaby odpowiedzieć ale tu jest taka wielka różnica że szok...
8 )
no ale do kościoła i to marketu trzeba czymś jechać
9)
niewiesz co to mydełko fa? krecenie kierownicą przy pomocą otwartej dłoni
10)
aha a mozecie mi powiedziec czy obroty wyższe od 3tys w benzynie nie szkodzą silnikowi ktory ma 12lat?
np ja zmieniam bieg jak mam 1500-2000 obrotów i jezdzę miedzy 1500-2500 stosuje ekodrifting
11)
Bo i po co TIRom poduszki powietrzne skoro:
no ale poco jak i to tir ma 1000000% większe szanse od auta osobowego
Może jak ktoś nie czai tematów to nie bedzie to śmieszne, ale jak ktoś czyta historie piotrato to wie że to tylko wierzchołek góry lodowej;)
A o tematach/tekstach typu- boje sie wyprzedzać; ja Ci nie wierze; nie masz racji; albo czy silnik mający 100 koni jest lepszy od mającego 160 koni- nie bede wspominać.