REKLAMA
Mam taki problem CO KUPIĆ?. A mianowićie mam 18 lat (to wyobraźcie sobie moje doświadczenie o samochodach), mam do dyspozycj mniejwięcej 12 tyś na samochód (kasa może być nieco większa ale bez przesady). Koniecznie musze kupić auto w kombi (nie mam innego wyboru), i pytanie do was jaki samochód wybrać? Interesuje mnie takie samochody: VW Passat b5, Golf4, VW Bora Renault Laguna 2,Ford MondeoMK3 , Skoda Octawia lub jakieś podobne. Moc silnika od 90 KM do 130 (nię będę się ścigał z BMW czy innymi FURAMI!!!). Chodzi mi o auto z silnikiem diesla w miarę bezawaryjne , żeby koszty napraw nie przewyzszały 3 tyś zł zaraz po kupnie wiadomo nie licząć wymiany oleju, filtra,rozrządu itp. Rokczniki samochodów od 1999 roku wzwyż. Powiedzcie jakie doświadczenia macie z jakimś samochodów z którym wymieniłem wyżej i na co przy kupnie szczególnie zwracać uwagę. (Może jakieś propozycje samochodów z ALLEGRO z podkarpacia) O VW wiem o zawieszeniu wielowachaczowym w każdym z wymienionych modeli i że to kosztuje ale może coś bliżej o tym bo najbardziej chce VW Passata B5( ale z rocznikiem i przebiegiem to nie poszaleje).
Pomóżcie młodemu wierowcy. Z góry wielkie dzięki!