Witam. Czy tak pęknięta miskę olejowa w passat b5 combi 1.9 tdi 2000r opłaca się kleić poxilina? Czytałem gdzieś że poxilina jest bardzo dobra na takie rzeczy ale czy na tak długie pęknięcie też się sprawdzi? A jak nie to czy jest możliwość odkręcenia miski bez obniżania sanek czy podnoszenia silnika?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Myślę, że szkoda tu robić takie druciarstwo. Uszkodzenie jest spore i nawet jak by się udało je skleić to nigdy nie wiesz ile wytrzyma.
Poza tym znalazłem miskę do Passata B5 1.9 TDi za 65zł [link do oferty na Allegro wygasł] nie wiem czy to dokładnie taka ale za tyle na pewno nie opłaca się kombinować.
To nie jest pęknięte a połamane więc żaden klej nie da rady, ewentualnie spawanie jeżeli miska droga ale to tylko Passat więc pewnie w ciul zamienników w dobrych cenach
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Sezon na rowery, rolki, deskorolki i hulajnogi W ciepłych miesiącach roku wzrasta liczba wypadków z udziałem rowerzystów. W zeszłym roku sprawcami aż 1830 z nich byli kierowcy samochodów osobowych. Zapobiec takim zdarzeniom można m.in. poprzez zachowanie ...
Wymiana akumulatora. Dlaczego warto skorzystać z serwisu? W sieci pojawia się coraz więcej artykułów przedstawiających instruktaż samodzielnej wymiany akumulatora przeprowadzonej w warunkach domowych. Jednocześnie mało mówi się o szkodliwości takiego rozwiązania i ...
No dobra to pasuje wymienić. To pytanie czy jest szansa że odkręcę i zdejmę miskę bez zbędnej kombinacji typu opuszczanie sanek czy podnoszenie silnika Koła z przodu były dużo mniejsze niż tylnie i musiało obcierać już od około 2 tygodni na różnych dziurach.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.