Hyundai Santa Fe 2.0 diesel podczas jazdy gaśnie

11 Kwi 2021, 07:14

witam wszystkich mechaników amatorów profesionalistów mam problem z hyundaiem santa fe 2.0 diesel podczas jazdy gaśnie chwilke odczekam odpali i dalej jazda u mechanika byłem wymienił wtryski pompę wysokiego ciśnienia filtry pompkę nad bakiem i zero reakcji świece wymienione tak więc zastanawia mnie co jeszcze trza wymienić w satafie by nie rozłączało jej podczas jazdy ogulnie wydałem już 3500zł i bez efektu prosze o pomoc
hensylki2237
Obserwowany

11 Kwi 2021, 10:51

Jakie błędy pojawiają się w sterowniku? Skoro gaśnie coś tam powinno się pojawić. Czy zawór na pomnie SCV był też wymieniany?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

12 Kwi 2021, 09:07

A jak silnik zgaśnie, to kontrolki się świecą tak jak przed uruchomieniem po włączeniu stacyjki, czy jest ciemno na zegarach?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Golf otrzymał od Euro NCAP najwyższą notę
    Nowy Golf otrzymał od europejskiej organizacji ochrony konsumentów – Euro NCAP – najwyższą notę pięciu gwiazdek. Ponadto został wyróżniony prestiżową "Euro NCAP Advanced Awards " za innowacje w dziedzinie ...
    LED-owa rewolucja
    Jeszcze niedawno za szczyt nowoczesności uchodziły reflektory biksenonowe, jednak ich kariera już dobiega końca – dziś nowe modele aut coraz częściej wyposażane są w reflektory LED. Mało kto wie, że pierwszym samochodem ...