Cześć Wszystkim.
Słuchajcie mam problem ze swoim Passatem B6 (Sedan) 2006 r. Kompletnie nie wiem od czego świecą sie te 2
kontrolki . Przekreślone żółte (P) świeci mi się cały czas. Auto było podpinane pod komputer wyświetliły się 2 błedy. 1 cos z wlącznikiem /przełącznikiem elektrycznego ręcznego,wymieniłem cały włącznik el. Ręcznego i już auto normalnie zaciaga i zwalnia reczny(coś nie stykało) ,a miał z tym problem, błąd dalej sie świeci.. Wszystkie lampy od zewnątrz i wewnątrz patrzyłem i świecą bez zarzutu. Ostatnio miewam także takie sytuacje, że odpalam silnik nie świeci sie ta kontrolka przejade czasem 1km a nawet 30 km i nie pali poczym nagle sie zapala mruga, o co w tym wszystkim chodzi? Dzwoniłem także do osoby która sprzedawała mi to auto i twierdzi ze przy bixenonach które same sie ustawiają po włączeniu zaplonu tak po prostu jest . W niczym to nie przeszkadza w jeździe itp ale wkurza ze to sie świeci. Auto nie posiada auto¬holdu.Dołaczam do postu zdjecia : Komunikaty z auta oraz zdj kontrolek.