konkretnie chodzi mi o skrzynię tiptronic czy jest wadliwa , czy z ta skrzynią spalanie jest większe , jak coś wiecie to piszcie , wady i zalety:) pozdrawiam
no własnie neiw iem co ty chciałes , zadałem pytanie bo po to jest to forum ton to twój wymysł i nie szukaj podtekstów gdzie ich nie ma , jesli ktos wie coś na ten temat to będe wdzięczny
Jeżeli chodzi o tiptronic to spalanie będzie zależało od stylu jazdy i od tego czy będziesz zmieniał biegi sam czy będzie to robił automat za ciebie. Generalnie silniki 1.9 TDI 130KM palą mało i tu czy będzie skrzynia taka o którą pytasz czy manualna to różnice w zużyciu paliwa będą naprawdę nie wielkie. Plusem tiptronica jest wygodne i szybkie przełączanie biegów, natomiast minusem jest droga naprawa jeżeli coś się zepsuje...
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Nooteboom Trailers - innowacje w DNA Uczestniczyliśmy w dniach otwartych zorganizowanych przez Nooteboom Trailers – holenderskiego producenta naczep specjalistycznych wykorzystywanych w transporcie nienormatywnym. W 2016 r. rodzinna od pokoleń firma Nooteboom ...
Mam problem z nierównomierną pracą silnika na każdym biegu w samochodzie PASSAT 1.9 TDI (94 r.). Wymieniony filtr paliwa i filtr powietrza! Dziękuję za odpowiedzi!!
Ten silnik jest bardzo oszczedny z manualem czy tiptroniciem bedzie spalał 6-7l oczywisce w zaleznosci od jazdy moze spalic mniej lub wiecej ale nie wiele wiecej niz 7l.Tak ogólnie według mnie to jest najlepszy samochód w swojej klasie w sród uzywanych choć nie pozbawiony wad
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.