VW Pheaton - co o nim sądzicie?

20 Mar 2008, 20:50

autko mi sie podoba, ale jakos bym go niekupil,wolalbym za ta cene kupic sobie audi A8,ten nowszy model(NIE TEN CO WYGLADA JAK AUDI b5) ,ten vw wyglada jak bogatsza wersja passata :D :P
WiemCoMówięMówieCoWiemDużoWiemWiecDużoMówię
bigboy
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 11
Miejscowość: Ratowice

23 Mar 2008, 12:42

to nie jest bogatsza wersja passata przecież ma zupełnie inne silniki czy e passacie b5 montowano silnik diesla 5.0 350 km ?chyba nie.a poza tym jest o wiele bardziej luksusowy i inaczej wygląda
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

23 Mar 2008, 21:58

Wg mnie to najładniejsza limuzyna pod słońcem :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

23 Mar 2008, 22:27

E tam mylisz się kolego norpaw :P są piękniejsze...ale to jest właśnie to, że o gustach się nie dyskutuje...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

23 Mar 2008, 22:29

To co według ciebie jest najładniejsze (oczywiście chodzi o limuzyne) Panie Brayannie :D :?:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

23 Mar 2008, 23:22

Chociażby takie auto jak: LEXUS LS, MAYBACH 62S (pokazywany był w Inumerze TG), Mercedes s600 i można było by tak bez końca :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

24 Mar 2008, 11:49

S klesa ujdzie ale Maybach .W sumie Nowa S-Klassa to minatura maybacha :) To jest smutne teraz wszystko robią na jedno kopyto. :cry:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

24 Mar 2008, 13:43

ja tam nie lubię maybachów po co komu auto za 1.5 mln złotych.na dodatek w Polsce na tych drogach.
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

24 Mar 2008, 13:57

Ja tam nie mówię, by takie mieć tylko że mi się takie podoba. Za tyle kasy wolałbym sobie wybudowac willę i wyposażyć swój garaż w kilka perełek :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

24 Mar 2008, 18:13

no chyba ze tak ale phaeton moim zdaniem jest lepszy od maybacha nie rzuca sie tak w oczy jest niewyobrażalnie tańszy oferuje komfort i wyposażenie na podobnym poziomie a poza tym ma o wiele lepsze silniki i jest wiele serwisów volkswagena w Polsce wiec łatwo o częścią a nawet o poradę na forum bo czy ktoś kto tu pisze ma maybacha?nie!a wielu ludzi wie coś na temat phaetona szkoda ze ten model nie odniósł sukcesu bo to bez wątpienia po touaregu najlepszy i najbardziej luksusowy model volkswagena który gwarantuje zadowolenie sportowe osiągi komfort i luksus a co najważniejsze prestiż bo oprócz touarega i może nowego passata żaden volkswagen nie ma takiego prestiżu i wyposażenia jak phaeton.
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

24 Mar 2008, 18:17

Ja bym wziął BMW bo nie rzuca się tak w oczy ale wytłumaczcie mi to czemu tak mało na ulicach jest Pheatonów na ulicach.
astro007
Aktywny

24 Mar 2008, 19:04

bo ludzie nie maja zaufania do limuzyn volkswagena i wola 2 razy tyle dac na takie samo auto z tym samym silnikiem i wszystkimi czesciami ale zeby to bylo audi albo wola inne czesci i silniki mercedesa lub bmw a phaeton jest tak samo luksusowy i niezawodny jak audi a8 mercedes s klasa i bmw 7 lub 5.
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

24 Mar 2008, 22:08

Mistrzu prawidłowo napisał. Jak większość nawet tu na forum wolałoby kupić BMW lub Merca za taką kasę. W moim mieście jeżdzą 3 pheatony (tyle widziałem) najnowszych BMW serii 5 za podobną cenę jeździ co najmniej z 10, do tego dochodzi kolka C klas Merca. VW to rzadkość...
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

25 Mar 2008, 14:59

Polecam jest super. wydaje mi sie ze lepszy ok innych samochodów w tej klasie (a8, siódemka, eska) w wyposażeniu i silnik 5.0 tdi bardzo bobry.
zawa
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

27 Mar 2008, 18:27

VW Phaeton ma najwięcej miejsca w środku przynajmniej tak czytałem w gazecie :wink:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz