Witam wszystkich
otóż mam taki problem z moim Polo 6N 96r 1,4benzyna - miesiąc temu padła mi skrzynia biegów, została wymieniona na nową (używaną PODOBNO od tego samego modelu i pojemności silnika) i teraz zaczynają się schody. Skrzynia chodzi piękni ale gorzej z silnikiem.
Ma kosmicznie wysokie obroty na biegach. Jest dużo zrywniejszy ale za to prędkość max spadłą i wzrosło spalanie o ponad 5litrów!!
Na 5 biegu - przy starej skrzyni przy prędkości 100km/h miałem ledwo 2900obrotów a teraz mam aż 4500. To nie jest normalne może potraficie coś poradzić na to? proszę o pomoc
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Wymiana opon na letnie w czasie koronawirusa (COVID-19) Jeżeli pracujemy zdalnie i nie musimy poruszać się samochodem nie jest on nam niezbędny do naszej pracy warto odłożyć zabieg zmiany opon z zimowych na letnie w czasie epidemii. W całej Polsce występują kontrole i jeżeli okaże ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.