REKLAMA
Witam,
przeskanowałem sobie dzisiaj auto programem VAG 4.9 PL i wykryłem parę błędów.
- Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
pierwszy trochę mnie zdziwił ponieważ nie posiadam klimatyzacji w autku. Co do reszty nie wiem co oznaczają i co się za nimi kryje. Może ktoś wie?
Mam jeszcze parę drobnych pytań-
1) W jaki sposób jest przymocowana poduszka? Ponieważ z jednej strony mi odstaje i chciałbym ją dokręcić. Przeczytałem na forum że niby znajdują się tam jakieś zatrzaski, ale próbowałem ja docisnąć i nie poskutkowało. Oglądałem wczoraj na giełdzie taka samą poduszkę i ewidentnie trzyma się na jakiś dwóch śróbkach. Ale jakich? Na płaski śróbokręt, a może krzyżakowy, czy np imbus? Wie ktoś?
2) Gdzie znajduje sie czujnik otwierania drzwi kierowcy? Czy można go kupić i wymienić? Ponieważ wydaje mi sie że kolejne usterki wynikają z tej-
- nie zapala mi się oświetlenie wewnętrzne gdy otwieram drzwi kierowcy (gdy otwieram drzwi pasarzera wszystko działa)
- nie mam sygnału gdy zostawię włączone światła
- i co mnie najbardziej denerwuje to podczas otwierania drzwi pilotem muszę nacisnąć 2 razy guzik żeby otworzyły mi sie wszystkie drzwi(gdy nacisnę raz otwierają się tylko drzwi kierowcy, a gdy nacisne guzik 2 razy otwieraja sie wszystkie drzwi ale jak wsiąde do auta i posiedzę chwile auto sie zamyka i włącza sie alarm- jakby nie wiedziało że jestem już w środku. Czyli wydaje mi sie że czujnik otwierania drzwi nawalił;/
pozdrawiam