Witam! Proszę, pomóżcie! Nie wiem co jest grane ale wiem, że coś z lewarkiem skrzyni biegów się skisiło Mam cichą nadzieję, że to nic poważnego, że to jakaś mała pierdołka. A więc do rzeczy: przy zmianie biegów
nagle lewarek zaczął "wychodzić" tak jakby do góry(niżej załączam zdjęcia). Ściągnąłem w domu osłone z lewarka i
na trzecim zdjęciu biały, plastikowy simering i metalowy latają luzem i to chyba przez to... Proszę, pomóżcie bo jestem uziemiony
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Polski Fiat 518 L Ardita z 1933 roku Samochód wyprodukowany w Warszawie na podstawie rozszerzonej licencji Fiata na model 518. Duże 7-osobowe nadwozie oraz silnik o mocy 55 koni. W tamtych czasach była to bardzo nowoczesna limuzyna z hydraulicznymi dwuobwodowymi ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.