Witam wszystkich. Mam pytanie do forumowiczów którzy mają wiedzę na temat montażu podsufitki w VW T2 (ogórek). Chodzi mi dokładnie czy w oryginale były jakieś zapinki do montażu podsufitki. Wiem że w T3 były plastikowe kapturki w których montowalo się druty. Ale nie wiem jak były montowane w T2. Proszę o jakieś informacje. Dziękuję
Ale masz tam otwierany dach czy nie? Kurczę ostatnio w takim dach zmieniałem ze zwykłego w otwierany i nie zwróciłem uwagi na montaż ale zapytam kolegi bo on wiecej grzebał przy tym aucie , może pamięta
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dziękuję za podjęcie tematu. Dach w przedniej części jest twardy w pasażerskiej jest otwierany. Ale doszedłem jak jest zamontowany. Dla wszystkich zainteresowanych: druty opierają się o słupki tuż nad listami pod które zawija się podsufitke, opierają się i unoszą do góry. Aby nie przesuwały się na boki wkleja się na dach wygłuszenie z watoliny lub gąbki( 2cm). Tak to wygląda. Jak zmontuje wrzucę parę zdjęć. Pozdrawiam
5 milionów samochodów hybrydowych Toyoty i Lexusa na świecie Toyota Motor Corporation z siedzibą w Tokio ogłosiła, że skumulowana sprzedaż samochodów hybrydowych na świecie przekroczyła 5 milionów egzemplarzy. W dniu 31 marca 2013 roku liczba ta wynosiła 5.125 miliona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.