VW Touareg 2006 rok

10 Lip 2007, 22:00

Mam pytanie czy jest możliwe kupienie VW touareg z 2006 za ok 25.000 euro? szukałam na mobile.de ale nic... Niestety nie mam orientacji w samochodach i potrzebuje waszej pomocy z góry dzieki
ps. chetnie bym skorzystała z pomocy pośrednika który bi mi to auto sprowadził z niemiec ale nie mam też pojecia gdzie takich szukac.. :oops:
nata
Nowicjusz

11 Lip 2007, 17:33

Za rocznik 2006 to raczej 55000 ojro. :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

11 Lip 2007, 20:58

Ale zerknijcie na to ogłoszenie, to jakaś ściema. Napisałam do faceta okazało sie że nie gada po polsku tylko po angielsku i jest w W.Brytanii i jak chce to może przyjechać do Polski. Ale oczywiście najp[ierw zaliczka w westernunion nie na jego nazwisko co prawda ale..... co powiecie

[link do auto.pl wygasł]
nata
Nowicjusz

12 Lip 2007, 07:14

nata napisał(a):Ale zerknijcie na to ogłoszenie, to jakaś ściema...

nata napisał(a):(...) najp[ierw zaliczka w westernunion nie na jego nazwisko ...

No i sama sobie odpowiedziałaś...
Takie "wyjątkowe okazje" tylko czekają na "łosi", co się napalą tak, że im się myślenie wyłącza...

A potem płacz, wstyd, policja, a gości i tak nie znajdą, a nawet jak znajdują - to już dawno po kasie tylko wspomnienia pozostają...

Dlatego poczas szukania auta należ być po trzykroć czujnym. A po znalezieniu takiej okazji - ta czujność powinna się jeszcze bardziej wyostrzyć!

Uważaj!
Dla mnie to OSZUST i NACIĄGACZ! I piszę to z pełną świadomością znaczenia tych słów, jak również ze świadomością tego, że ten OSZUST i NACIĄGACZ może mnie pozwać do Sądu. Niech pozywa - jego schemat działania jest identyczny jak wielu jego poprzedników!
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

12 Lip 2007, 20:28

Ściema na maxa, opisywana wiele razy w necie. Absolutnie nie zgadzaj się na żadne zaliczki. Niestety proceder pseudopośredników kwitnie. :? jak długo jeszcze...?
BTW.. w tej cenie Touarega nie kupisz, wybierz może inne auto. I oczywiście dostępne w Polsce. :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

25 Lip 2007, 18:36

ILE RAZY WIDZIAŁEM JUŻ TAKIE SAME SAMOCHODY ZA TAK NISKĄ CENE.
On jest napewno oszustem ponieważ kto by sprzedawał samochód za 300tys i dawał za niego niecałe 45:) I gdyby była już to prawdziwa oferta to by ten samochód sprzedał sie w jeden dzień, a on już tam sti 15dni:).::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Przez internet porównasz wszystkie oferty OC
    Internet jest narzędziem powszechnie wykorzystywanym w praktycznie każdej gałęzi gospodarki. Nie inaczej jest oczywiście w przypadku ubezpieczeń komunikacyjnych, jak np. obowiązkowe dla kierowców ubezpieczenie od odpowiedzialności ...

30 Wrz 2007, 10:05

Z tego co ja wiem, to za rocznik 2006 to 25 tys. euro to nierealne, zza granicy to może za 40 tys ci się uda, ale byś musiał szukać bardzo długo ;]. Nawet jeśli ci się trafi okazja, za te 25 - 30, to nie bierz tego na poważnie bo może być gdzieś bity, zespawany i niby wszystko OK na pierwszy rzut oka, a po 100 KM będziesz miał problemy.
Chevrolet Cammaro SS 1969.
kudlaty
Nowicjusz

Miejscowość: Zielona Góra