14 Wrz 2014, 22:24
@jiGsaw
Zanim zaczniesz atakować i rzucać wyzwiskami to przeczytaj dany tekst ze zrozumieniem. Miałem na myśli drogę jednojezdniową z poboczem, które często mylnie wykorzystywane do ustępowania miejsca szybszym pojazdom. O ile w dzień taka praktyka nie jest groźna, choć często powoduję wyprzedanie na "trzeciego", to w nocy może mieć opłakane skutki, bo tym pasem może poruszać się nieoświetlony pieszy/rowerzysta. Widzę, że jeździsz BMW, to Cię pewnie trochę uraziło, ale jak człowiek może mieć inne zdanie o BMW e46/e36 jak zazwyczaj tacy podlatują Ci do zderzaka, wyprzedzają przez zakrętami a potem za zakrętem siedzą w rowie? Uwierz mi, nie jeżdżę wolno, choć staram się nie przeginać bagiety bo prawko mam jedno i do tego bardzo wartościowe bo właściwie cały alfabet, ale raczej poniżej 120/130 km/h na wyżej wymienionej drodze nie schodzę a oni i tak robią jakieś chore akcje, żeby pokazać jaki to on chojrak.
@Geniodekt
Liczyłem, że właśnie ktoś to powie. Pheaton mi się cholernie podoba, nie wiem dlaczego. Wielu mówi, że zwykły "zjadacz chleba" pomyli go z Passatem, według mnie nie da się, to jest kawał krowy i widać, że mamy doczynienia z czymś więcej. Wielu nie powala jego sytlistyka, mnie tak a VW stracił na nim właśnie przez cebulastwo i też własną głupotę, cena była wyższa niż Audi A8. A to, ze w gruncie rzeczy auto okazało się lepsze to nikt na to nie patrzył bo miało znaczek VW na masce. W teren się nie zapuszczam, więc wybór pada na VW Pheaton'a. Jest stosunkowo mało ogłoszeni, więc gdybym nie znalazł nic normalnego to wtedy pewnie będę kierował ku twarożkowi. Powiedz mi jeszcze, bo miałem okazję prowadzić tylko touareq V10 TDI, czy jak nie znajdę V10 w Pheatonie to te 3,0TDI mi wystarczy do w miarę dynamicznej jazdy? Czy jednak ten silnik będzie za mały? Oczywiście mowa o modelu po 2006 roku, czyli 235KM