VW Vento - tuning

23 Paź 2008, 10:09

Jak najlepiej z tuningować wizualnie vw vento?? mam sportowy wydech, dobre zawieszenie, dobry sprzęt grający, ale nie mam pomysłu za bardzo co zrobić z autem na zewnątrz ;/ może znacie jakieś linki na których mógłbym dostać natchnienia do stylizacji własnego autka?? a może ktoś posiada takie auto i tuningował go już to mógłby podzielić się swoim doświadczeniem.
Pieku
Nowicjusz

Miejscowość: łódź

24 Paź 2008, 22:15

Jeśli chcesz inspiracji to poszukaj w necie jakiejś stronki fanklubu vento, tam na bank będą fotki tuningowanych aut. A od siebie mogę Ci polecić chociażby fajne alumki i przyciemnienie tylnych szyb
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Porsche 918 Spyder hybrid - 2,6 sek., 887 KM
    Niemcy postanowili zaproponować światu jeden z najmocniejszych układów hybrydowych. W przypadku zaprezentowanego w 2010 roku na Salonie Samochodowym w Genewie i wprowadzonego do sprzedaży w 2013 roku modelu 918 Spyder, ...