Za tą publikacje ktoś powinien dostać bana i to grubego
Efekt jest taki że Janusze spustoszyli rynek aut używanych. Są poszczególne auta i modele u nas poszukiwane bo w UE jest ich mało natomiast na poszczególnych rynkach jest ich bardzo dużo i... lepiej odpuścić bo Janusze nie dadzą żyć normalnemu człowiekowi. Chcą starego auta lepszego niż nowy w salonie. Do tego się nie znają i wychodzi taki pajac udowadnia Ci że wymiana szyby albo druga warstwa lakieru oznacza spotkanie z TiRem.
Przykład z wczoraj.
Zobaczcie na naszym forum ile czasu ludzie szukają aut takich do 20k.
Ja teraz dostałem zlecenie na takie 3 szt. jeden mały dwa zwyklaki.
Znalazłem już 2 auta, jedno kupiłem a po drugie jadę w tygodniu. Oba stare jedno ma 150k.km. drugie 120k.km.
I ciekawostka 120.km. jest to corolla z PL co już mnie odrzucało no ale pojechałem. Była to najtańsza corolla z tego roku w PL.
Na miejscu okazało się że była najtańsza w PL bo:
po vinie wychodziła szkoda na 5k.
był pajączek na zderzaku
zepsuty zamek tylnej klapy
uszkodzone radio
przecięta usczelka drzwi
nalot rudy na tylnej części podłogi od dołu.
Pan był rozwalony śledczymi i ich filozofowaniem, na jego nieszczęście info o zamku i radiu było w ogłoszeniu. Tak go zmęczyli tą przerażającą szkodą 10 lat temu że kupiłem corolle w całości, z grubą techniką perfekcyjną w cenie dobrze pacniętych aut z aukcji.
Do włożenia jest około 1k w materiały + oliwy i filtry + sporo roboty fizycznej.
Tak więc jak dobrze pójdzie dzięki Januszom w ciągu 1mca kupię 3 auta w Pl ze śmiesznymi przebiegami taniej niż rozbitki.
Jak kupowałem:
wykonałem tel. zadałem pytanie o kiedy podjechać i o stopień ulepienia oraz o rdzę. Nic więcej !!!!
Podjechałem, sprawdziłem stopień ulepienia gdzie wyszły malowanki, sprawdziłem rdzę oraz przejechałem się żeby posłuchać zawieszenia, sprawdzić trochę głupot typu klima itp.
I to wszystko. Miałem wywalone na szybki, malowanki (dobrze zrobione bez lepienia).
Podsumowując dzięki Januszom kupiłem 15letnią corollę jadącą jak nowa sztuka z salonu
![OK :ok:]()