Czy warto jechać zobaczyć ? i coś w nią zainwestować ? [link do oferty na Olx wygasł] na co zwrócić uwage przy takim silniku? Wie ktoś jaka jest dopuszczalna(że nie jest już źle z nim nie wiem jak to inaczej napisac) norma spalania oleju przez ten silnik?
Oglądałem, na zdjęciach nie było widać nic praktycznie, ogólnie żeby doprowadzic blacharke do jakiegoś ładu 1000 trzeba było wsadzić. Poszła za 2600 przy mnie chetnych mnóstwo.
Pakiet tuningowy TRD dla nowego Lexusa CT F SPORT Japońska firma TRD, dostawca fabrycznych rozwiązań tuningowych dla Lexusa, przygotowała zestaw akcesoriów do tuningu nowej wersji hybrydowego kompaktowego hatchbacka Lexus CT F SPORT. TRD oferuje elementy zestawu aerodynamicznego ...
1. Przód w innym odcieniu lub zła polerka ale obstawiam pierwsze, dostał chyba w tył bo lewa lampa nie pasuje, drzwi pasażera odstają dziwnie na dole. 2.Ciężko coś powiedzieć po tych zdjęciach
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.