Witam poszukuję dla siebie samochodu do kwoty 6500 zł, jestem z centrum województwa Pomorskiego. Autkiem będę pokonywał ok. 300 KM tygodniowo głównie w weekendy. Najważniejsze żeby autko było w miare dynamiczne i oszczędne najlepiej na LPG, klima również była by mile widziana, oby nie Kombi ;p. Rozważałem: Mazde 323F, Honde Civic VI, Toyote Paseo. niestety ciężko znaleźć coś wartego uwagi.
Auto niczego sobie też nad nią rozmyślałem, ale niestety nie podoba mi się. Z biedy jak bym długo nie znalazł nic konkretnego to pewnie bym się na jakąś skusił. Niedawno się rozglądałem i znalazłem 4 interesujące Hondy może jakieś opinie na ich temat [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
w prawdzie są z innego województwa ale nie mam tam aż tak daleko
1.Ktoś kiedyś ja wrzucał na forum,był ostro zainteresowany,temat upadł a hania dalej do sprzedania więc niewiem co było grane. 2.Chyba po strzale z przodu (drugie zdjęcie - spasowanie zderzaka przy błotniku) i rdza powoli wychodzi na nadkolach. 3.Od młodego gniewnego ale żle nie wygląda. 4.jw.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jak sprawdza się Hybryda na bardzo krótkich dystansach 3-5km? Przyszedł mi do głowy pomysł o tym żeby sprawdzić jak napęd hybrydowy zachowuje się podczas użytkowania na bardzo krótkich dystansach. Chodzi tu o jednorazowe odcinki na dystansach około 3-5km. Wiemy, że hybrydy stworzone ...
Bezpieczna jazda w nocy Jazda w nocy poza obszarem zabudowanym jest bardziej niebezpieczna i trudniejsza niż za dnia. Podstawowym powodem jest ograniczony zasięg widzenia drogi, przeszkód oraz innych uczestników ruchu drogowego. "W ...
[link do oferty na Olx wygasł] - Tu z kolesiem rozmawiałem powiedział że jego żona zrobiła nim 30 000 przez 7 lat, prawie sie uśmiałem bo widać po kierownicy i pedale sprzęgła ze spokojnie ma 400 000 przejechane, ale tego to się nie obawiam tata ma ponad 500 000 w swoim TDI.
W Ibize przedni prawy błotnik w innym odcieniu,maska zaczyna rdzewieć,przebieg AUTENTYCZNY (napis total przy przebiegu),ogólnie można sie zainteresować ale ja bym za nią nie dał więcej jak 4000-4400zł. Passat ładny ale dostał z tyłu (klapa krzywo spasowana) i troche śmiesznie wygląda na tych kołach ale to kwestia gustu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.