REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tu może nie chodziło konkretnie o wahacze które zostały wymienione a o inne elementy zawieszenia typu drążki stabilizatora jego gumy czy McPhersony.renbowska napisał(a):Obecnie po przebytym badaniu technicznym dostaje cios w głowę - mianowicie za jakiś czas musi pani pomyśleć o zawieszeniu
PablitoLG napisał(a):Sama z siebie kupiłaś sobie NTY czy może pan mechanik wpadł na tak genialny pomysł założenia plasteliny zamiast porządnego elementu zawieszenia ?? Możesz teraz podziękować
pomysłodawcy zakupu części tej marki . Podejrzewam ,że kolejne koszty będą nieuniknione ...
Jak nie masz z nim większych problemów jeżeli chodzi o samą wykonaną pracę to po prostu ustal z nim że nie godzisz się na najtańsze części które są kiepskiej jakości. Przecież każdy może zamówić większość części w tym te z górnej półki.renbowska napisał(a):A tak serio to Panowie zmienić mechanika czy pytać jakie części mi zakłada
Masz za to nasze forum i my chętnie podpowiemy jak będziesz potrzebowała coś wymienić. Możemy też doradzić jakie marki wziąć pod uwagę przy danych częściach.renbowska napisał(a):Chłopa też nie mam , żeby mógłby mi doradzić ;/
mechanik jak każdy inny, co miał odmówić? "niee ja tego syfu zakładać nie będę" wtedy trzeba zapytać co to za mechanik.pawilin napisał(a):A poza tym co to za mechanik jak montuje NTY,