Chciałbym poznać Wasze opinie na temat dwóch rzeczy:
Nie którzy moi znajomi montują strumienicę w miejsce katalizatora i tak robią chyba wszyscy amatorzy tuningu.Natomiast nie dawno przeczytałem w A.Ś. artykuł w którym jest napisane tłustym drukiem, że aby odczuć jakikolwiek efekt strumienicę należy zamontować w miejsce środkowego tłumika, pod żadnym pozorem nie wolno jej montować w miejsce kata.To dla przykładu jeśli zakupię strumienice to w końcu w które miejsce lepiej będzie ją zamontować? Proszę o opinię.
Druga sprawa: proszę Was o jakieś opinie na temat sportowych wałków (ok.400-500zł), czy nie skracają za bardzo żywotności silnika itd.
Hmm myśle o Polonezie (taki eksperyment )ale to będzie ekstremalne i ryzykowne wiem.Mój znajomy właśnie wsadził taki wałek tez do Poloneza i trzeba przyznac ze robi robote.Dłużego przebiegu mu nie wróże ale to jego autko zamiata konkretnie i to bardziej jest do KJS-ów.
No ale wsadzenie samoego wałka bez żadnych chodźby najdrobniejszych modyfikacji da najwyżej 5-6 KM, no chyba, że wsadzimy wyczynowy to troche więcej, ale silniczek nie uciągnie za długo
Doświadczalny samochód autonomiczny Lexusa Po torze testowym amerykańskiego Toyota Research Institute (TRI) jeździ biały Lexus LS 600hL z kamerami na dachu. Obecność licznych czujników nie dziwi – to w końcu samochód doświadczalny. Pewną konfuzję ...
Volkswagen Golf R Cabriolet Volkswagen zaprezentował najszybszego kabrioleta w historii marki. Golf Cabriolet w wersji R posiada silnik 2.0 TSI o mocy 195 kW/ 265 KM i rozpędza się od 0 do 100 km/h w 6,4 s. Wszystkie modele produkowane z oznaczeniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.