Walentynki zbliżają się małymi krokami, mam zamiar zaskoczyć swoją dziewczynę w tym roku czymś specjalnym, znalazłem na pewnej stronie miśki wykonane z płatków róż, wyglądaja jak prawdziwe mimo że są zrobione z pianek, co sądzicie o takim czymś? Chyba każda kobieta lubi kwiaty i pluszaki ale w takim połączeniu to chyba mało spotykane? Także panowie co myślicie o takim rozwiązaniu? pytanie też kieruję do kobiet, ucieszyłybyście się z takiego prezentu?
Poniżej zamieszczam przykładowe zdjęcie jak się misiek prezentuje oraz adres sklepu do pełniejszego wglądu.
Ostatnio edytowany przez Kao, 07 Lut 2020, 18:53, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Regulamin IV. 4.e
Pomysł fajny i romantyczny, w szczególności, że to róże i czerwone . Ale pod warunkiem, że dziewczyna lubi róże i będzie miała gdzie to postawić i trzymać, bo to chyba troszkę gabarytowe jest?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
yeti65 napisał(a):Albercik, przecież to reklama jest.
Tak, wiem . Kao wcześniej reklamę usunął , ale obrazek został . Więc jakby komuś się coś takiego podobało, to zawsze jest to jakiś pomysł, zresztą fajny, na walentynki. Gdyby to pochodziło tylko z jednego sklepu, wówczas nawet obrazek byłby usunięty. Ale takiego miśka z róż można kupić w wielu sklepach. Nawet na allegro. Więc sam obrazek nie jest już reklamą.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Forumowicze, a co Wy na to żeby dla swojej drugiej połówki dać prezent w postaci przejażdżki super autem?? Ja od żony dostałem przejażdżkę Lambo!! Emocje? NIESAMOWITE!!
Odcinkowy pomiar prędkości na obwodnicy Warszawy S8 w obu kierunkach Jak można przeczytać na stronie GITD (Główny Inspektorat Ruchu Drogowego) do końca października mają zostać uruchomione odcinkowe pomiary prędkości na obwodnicy Warszawy w dwóch lokalizacjach które będą ...
Volkswagen up! - samochód do miasta Około 12 proc. rynku należy w tym roku do Volkswagena up!. Od stycznia do kwietnia 2019 zarejestrowano 682 egzemplarze. To najmniejszy samochód osobowy niemieckiego koncernu. Powstaje od 2011 roku w Bratysławie, wraz ...
Dzień miłości jest codziennie... Nie możemy o tym zapomnieć Ale jak już musimy świętować... to świętujmy. Ja polecam kupić wybrance np. delikatny zegarek z grawerunkiem od serca FabrykaZegarków ma wiele ciekawych modeli, które mogą się spodobać każdemu. Z mojej autopsji polecam markę Obaku. Jest śliczna a do tego bezawaryjna !
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.