Walentynki, czy prezent się sprawdzi?

07 Lut 2020, 19:28

Walentynki zbliżają się małymi krokami, mam zamiar zaskoczyć swoją dziewczynę w tym roku czymś specjalnym, znalazłem na pewnej stronie
miśki wykonane z płatków róż, wyglądaja jak prawdziwe mimo że są zrobione z pianek, co sądzicie o takim czymś?
Chyba każda kobieta lubi kwiaty i pluszaki ale w takim połączeniu to chyba mało spotykane? Także panowie co myślicie o takim rozwiązaniu? pytanie też kieruję
do kobiet, ucieszyłybyście się z takiego prezentu?

Poniżej zamieszczam przykładowe zdjęcie jak się misiek prezentuje oraz adres sklepu do pełniejszego wglądu.

Zdjęcie
Ostatnio edytowany przez Kao, 07 Lut 2020, 19:53, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin IV. 4.e
Buliman92
Obserwowany

07 Lut 2020, 22:42

Pomysł fajny i romantyczny, w szczególności, że to róże i czerwone :ok: . Ale pod warunkiem, że dziewczyna lubi róże i będzie miała gdzie to postawić i trzymać, bo to chyba troszkę gabarytowe jest?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

08 Lut 2020, 08:19

Albercik, przecież to reklama jest. Cały tekst napisany jedynie po to, by usprawiedliwić zamieszczenie linku-na szczęście Kao jest czujny :mrgreen:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

08 Lut 2020, 12:17

yeti65 napisał(a):Albercik, przecież to reklama jest.

Tak, wiem :ok: . Kao wcześniej reklamę usunął :ok: , ale obrazek został :wink: . Więc jakby komuś się coś takiego podobało, to zawsze jest to jakiś pomysł, zresztą fajny, na walentynki.
Gdyby to pochodziło tylko z jednego sklepu, wówczas nawet obrazek byłby usunięty. Ale takiego miśka z róż można kupić w wielu sklepach. Nawet na allegro. Więc sam obrazek nie jest już reklamą.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

19 Maj 2020, 16:09

Forumowicze, a co Wy na to żeby dla swojej drugiej połówki dać prezent w postaci przejażdżki super autem?? Ja od żony dostałem przejażdżkę Lambo!! Emocje? NIESAMOWITE!!
username998
Nowicjusz

22 Cze 2020, 13:59

To jest bardzo słodkie, nie widziałem tego wcześniej.
MisaBure83
Nowicjusz

Miejscowość: Prag
Paliwo: Diesel
Typ: MPV
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Motor Show Awards 2016 zostały przyznane
    Już po raz trzeci rozstrzygnięty został konkurs, w którego kapitule zasiadają znamienici polscy dziennikarze motoryzacyjni. Konkurs dość specyficzny, bo jedynym kryterium wyłonienia nagrody jest subiektywne spojrzenie, ...

03 Wrz 2020, 09:13

Dzień miłości jest codziennie... Nie możemy o tym zapomnieć :) Ale jak już musimy świętować... to świętujmy. Ja polecam kupić wybrance np. delikatny zegarek z grawerunkiem od serca :) FabrykaZegarków ma wiele ciekawych modeli, które mogą się spodobać każdemu. Z mojej autopsji polecam markę Obaku. Jest śliczna a do tego bezawaryjna !
borys12a
Obserwowany