Zapachy na podryw

18 Sie 2020, 08:43

Czy przetestowaliście jakieś feromony jeśli chodzi o podryw innych osób? Jesli tak to jakie?

Nie należę do osób brzydkich ale mam problem w nawiązywaniu kontaktów z kobietami i chciałbym sobie jakoś pomóc.
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

18 Sie 2020, 09:46

Feromony może pomogą ci na chwilę i na dłuższą metę nie sprawdzą się. Moim zdaniem powinieneś używać zapachów takie jak Ci się podobają. Kobiety też mają różne gusta i jak spodoba się jej zapach taki jakiego używasz to już masz pół sukcesu :) Sprawdź tylko czy twój zapach utrzymuje się długo i czy po pewnym czasie nie zaczyna zmieniać woni. często tanie zapachy mają to do siebie ze na początku ładnie pachną a po godzinie dwóch zaczynają po prostu śmierdzieć mówiąc brzydko. To taki dziwny zapach jak długo przechodzone ubranie lub coś w tym stylu dlatego pomyśl o tym jak będziesz coś sobie wybierał.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

19 Sie 2020, 11:09

Chłopie kup sobie lepiej pheromone essence, przerzuciłem sie na nie niedawno i bardzo dobry feromon. To obecnie feromony, które maja najwiekszą dawkę takich substancji. Wieczorkiem załatwiałem 2 sprawy formalne...i tu pierwsze bardzo wyraźne działanie FERO, nigdy nie miałem takiej obsługi, nigdy tyle proszę, dziękuję i uśmiechu na twarzy, a trzymałem kobietę po godzinach!! Na pewno to nie moja uroda. Poza tym nie była to pierwsza taka sytuacja, w wielu sytuacjach widziałem już ich działanie.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

20 Sie 2020, 08:58

No dobra ale pytanie.Czy gdzieś stacjonarnie mogę powąchać?
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

04 Wrz 2020, 13:22

Love Desire nie wiem, ogólnie miałem kiedys ale potem z nich zrezygnowałem bo zapach sam w sobie mi nie podpasował. jak lubisz świeże zapachy to Ci się spodoba. Nie widziałem w skleapch, pheromone essence natomiast nie warto wąchać bo są bezzapachowe i łaczysz je ze swoimi perfumami na co dzień. Zresztą to takie kropelki, które dajesz jedna albo dwie na szyję.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak sprowadzić swoje wymarzone auto z USA krok po kroku?
    Import auta z USA wymaga spełnienia szeregu formalności, które mogą przysporzyć nieco kłopotów osobom prywatnym podejmującym się tego zadania po raz pierwszy. Sprowadzenie samochodu z USA wymaga znajomości amerykańskiego ...