Dzisiaj posprzątałem samochód i przyjrzałem się mu dokładnie, niestety ale wygląda to nieciekawie. Czy na progu miałem szpachlę? I jak to ewentualnie naprawić? Kolejna sprawa bagażnik, są tam jakieś dziwne linie (jakby ktoś pijany to robił), kolejną kwestią są progi od środka, jest na nich trochę rys, idzie to jakoś naprawić? Jakiś zorro podpisał mi się też na samochodzie, i ostatnią rzeczą jest połamana przednia atrapa, idzie taką dostać?
Samochód to Seat Cordoba z 2003 roku, posiadam go już od 5 lat.. Próg
Nie ma tragedii. Na progach jest rdza powierzchowna z którą sam sobie poradzisz, a jak nie masz żadnych manualnych zdolności to blacharz dużo nie weźmie. Progi od środka zostaw, chyba że wkurza Cię strona estetyczna. Zderzak z przodu, musisz podjechać tam gdzie plastik spawają. A bagażnik to są spawy fabryczne. Ryse możesz spolerować, jak nie jest głęboka.
Nowa Toyota RAV4 i zmodernizowany mini van Verso W dniach 9-10 podczas marcowej premiery, Toyota zaprezentuje w swoich polskich salonach dwie nowości. Model RAV4 czwartej generacji jest jednym z najbardziej oczekiwanych debiutów motoryzacyjnych na polskim rynku. ...
Poradnik kupującego #3 - BMW Serii 3 e46 (1998 - 2007) Geneza BMW Serii 3 o oznaczeniu producenta e46 w pierwszym roku produkcji oferowano wyłącznie w wersji sedan. Rok później dołączyło do oferty kombi, coupe oraz kabriolet. W 2000 roku zaprezentowano 3 drzwiowego kompakta, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.