Wały w Patrolu

15 Kwi 2011, 12:03

Witam ,a wiec tak na szybko mam wał od K160 i czy da się to wsadzić bez dużego problemu do K260? Lub ewentualnie rozpiąć oba i z dwóch zrobić jeden sprawny wał ( czy na wieloklninie bedzie pasować)? Mam luz dość spory a jutro impreza :mrgreen:

[ Dodano: 16 Kwiecień 2011, 06:19 ]
Dobra już wiem że nie pasują :mrgreen: ale rozpiąłem mój przesmarowałem i jest git tzn. luz na wieloklinie jest, w terenie nie wyczuwalny na asfalcie trochę, ale tyle to przeżyję. :mrgreen:

A jakby ktoś był chętny i nie miał co robić w weekend majowy to mamy jeszcze 10 wolnych miejsc:

1.05.2011r. czyli za 2 tygodnie organizujemy oficjalny zlot majówkowy Stowarzyszenia Amok 4x4 Okonek. Teren imprezy to żwirowania w Jastrowiu (północ WLKP). Dokładną godzinę podam niebawem, myślę że 9.00. Impreza integracyjna w gronie Amokowym ale z nutką rywalizacji. Przygotujemy ok. 30 pieczątek o różnym stopniu trudności dla aut praktycznie seryjnych jak i dla potworów oraz konkurencję specjalną z wykorzystaniem auta. Trawersy, podjazdy,zjazdy, dużo piachu i błota. Następnie po zakończeniu zmagań w terenie wspólna integracja (smarowanie gardła i papu we własnym zakresie) oraz możliwość jazdy po jeszcze innym terenie. Za pierwsze miejsca przewidziano puchary dla kierowcy i pilota dla wszystkich uczestników naklejka na auto i imienny dyplom. Koszt udziału w imprezie: dla członków STMJ Amok4x4 Okonek którzy opłacili składkę członkowską - wjazd darmowy, dla członków którzy nie opłacili składki członkowskiej - wjazd 50zł, osoby chętne niebędące członkami stowarzyszenia 50zł . Płatne w dniu imprezy.

Jeśli jesteś zainteresowany wyślij wiadomość zgłoszeniową na email: [email widoczny po zalogowaniu] w wiadomości podaj:

- imię i nazwisko kierowcy

- imię i nazwisko pilota

- markę i model samochodu

- informację czy składka jest opłacona czy też nie.

Dodatkowe info [email widoczny po zalogowaniu] lub 600-068-640

Sekretarz Amok 4x4 -
Pozdrawiam!
:mrgreen:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wodorowa ciężarówka Toyoty na ulicach Los Angeles
    Mieszkańcy Los Angeles i Long Beach będą mieli niedługo okazję oswoić się z widokiem zaskakująco cichej ciężarówki. 23 października rozpocznie się długofalowy test prototypowego samochodu ciężarowego Toyoty napędzanego ...